A Hank Azaria és Eric McCormack közremûködésével megelevenedõ Jóska és Vlad kalandjai a november folyamán három rangos fesztiválon is jelentõs sikert értek el. A Litvániai Tindirindis Nemzetközi Filmfesztiválon és a kínai Changzhouban megrendezett China International Animation and Digital Arts fesztiválokon a zsûri különdíját érdemelte ki a film, majd a Spanyolországban megrendezett Animacor 2009 seregszemlén a Legjobb film elismeréssel méltatták.

A fesztiválokra az Immigrants – Jóska menni Amerika! címû filmet a HungariCom Kft. delegálta.

Olomouch-ban Csupó Gábor filmjével egy kategóriában szerepel a Walt Disney Stúdió jegyezte Bolt, a Tim Burton és Timur Bekmambetov produceri felügyelete mellett készült 9, és az Európai független filmesek munkája a Pánikfalva.

Csupó Gábor Holdhercegnõ címû nagyjátékfilmje, Ioan Gruffudd, Tim Curry, Natascha McElhone és Dakota Blue Richards fõszereplésével jelenleg is látható a hazai mozikban.

 

További információ:

http://www.pifpaf.cz/program/aktualni-2009-12-10/immigrants-l-a-dolce-vita-219

 

Képek és egyéb a filmhez kapcsolódó információk:

Kálomista Zsuzsanna

20-973-3233

365 1750







Oszd meg másokkal is!

További cikkek


A Szerelembe gurulva lesz az új kedvenced, ha tetszett ez a 3+1 film

A Szerelembe gurulva lesz az új kedvenced, ha tetszett ez a 3+1 film

Tesztvezetés nélkül nem veszünk autót – miért ne élhetne ez a szabály filmekre is? Mutatunk néhány sikeres filmet, ami felér egy-egy körrel a Szerelembe gurulva képzeletbeli „volánja” mögött  –  a visszaszámlálás június 7-ig elindult, ideje hangolódni!

Mi lett volna belőled, ha nem találkozol egy bizonyos személlyel?

Mi lett volna belőled, ha nem találkozol egy bizonyos személlyel?

Azt akartam, hogy a film hatást gyakoroljon a szerelembe esésről álmodó fiatalokra és az első szerelmükre visszaemlékező idősebbekre is. Interjú Hugo Gélin rendezővel Szerelem második látásra - már a mozikban

5 ok, amiért az Így csajozz egy földönkívülivel kötelező májusi program

5 ok, amiért az Így csajozz egy földönkívülivel kötelező májusi program

Mielőtt elhisszük, hogy idén tavasszal majdnem minden kinyílt, vigyázó szemeinket Londonra érdemes vetni: az abszurd humorú sci-fi és a nyersen édes punk-történelem összefonódása csak május 9-én kezdi virágkorát. Akár megrögzött mozirajongó vagy, akár nehéz kirángatni a kanapéról – lesd meg, miért NEM ez a film az, amit érdemes kihagyni egy baráti mozizáson.

Képeslap a valóságon túlról

Képeslap a valóságon túlról

Van-e annál szürreálisabb dolog, mint mindennel és mindenkivel szemben lázadni, agyon pirszingelten, provokatív frizurával hergelni a világ konzervatívabb felét? Na, most, hogy nagyjából körbeírtam a punk lényegét, el is érkeztünk oda, hogy van-e, még valami, ami ennél is jobban túllő a valóságon?

Ki viszi át… a PUNKot a túlsó partra?

Ki viszi át… a PUNKot a túlsó partra?

Nemcsak a húszéveseké a világ… a PUNK főleg nem! Mondhatnánk, mai napig ül világunk romjain a vén kujon és féktelen dobolásba kezd, ha elege van a közhelyekből, a jólfésült hazugságokból, az elegáns unalomból és az egyenlőség mítoszából. Lázadásnak indult, alternatívként él tovább: skatulyák és szlogenek nélkül. Az csak hab a tortán, hogy a földönkívüliek is ide jönnek lázadni és kiderül, totál punk-kompatibilisek. Aztán bekúszik az ötödik elem és mindent visz.

Mit ér a mozi, ha európai, avagy Hollywood máshogy gurul szerelembe?

Mit ér a mozi, ha európai, avagy Hollywood máshogy gurul szerelembe?

Hasonló téma, hasonlóan vicces feldolgozásban – mégis behunyt szemmel is megmondanánk: hollywoodi vagy európai filmről van szó.A Szerelembe gurulva például bármennyire is univerzális témákat feszeget – szerelem, hazugság, kapuzárási pánik –, velejéig franciául teszi. Franck Dubosctól nem is várnánk mást. Vajon miért szeretjük másképp ezt a filmet, mint a hollywoodi produkciókat?